І 1-вересня настало,
І осінь знову завітала,
І сонце променем зігріло,
І радо школа нас зустріла!
З кожним роком все без зміни:
Квіти,бантики ,лінійки,
Та тільки є ще переміни-
Нові гості - першачки,
Прийшли розум здобувати,
Готуватись у життя,
Друзів справжніх відшукати,
Зробить нові відкриття.
Чого тільки тут не знайдеш,
Школа стане другий дім,
Й усе відкрити зможеш
Тільки станеш на поріг.
"Ці вже обрії знайомі:
Чималенький шлях пройшли
Всі задачки нам відомі
Хочем інше щось внести."
Як відомо світу-люду -
Все від тебе лиш залежить:
буде школа чи не буде?
Чи ще довго так "пролежить"?
Та як хочеш добре вчитись -
То гризи граніт науки,
Хочеш школі відплатитись -
Не сиди ти,склавши руки!