Чи всі люди дивні?
Напевне,що всі.
Чи всі люди хворі?
Можливо, чом ні?
Вони, що говорять
не знають й самі.
Вони щось натворять,
й тікають мерщій.
Чи є виправдання?
Певне,що ні-вони ж головні.
На п’ятистал поставлять себе
Ніби ти цар, і все вже можне.
Чому не голуб? Чому не кабан?
«Бо люди мудріші!» -
сказав ось той пан.
А Ви запитайте в кози аксіому.
А Ви візьміть і вивчіть їх мову.
Ти у китайця спитай, де дорога
Що він скаже?-Напевне нічого.
Перш, ніж доводити,
Перш, ніж сміятись -
Треба на себе дивитись й старатись
щось розумне спитати, сказати,
Щоб самому не сісти за грати.