Притини... Я вітаю тебе у зовсім іншій галактиці, у іншому світі.., у галактиці, у якій зовсім немає часу, немає дати, дня чи ночі, я просто тебе тут вітаю... А знаєш якщо ти "втягнешся" чи привикнеш ти зовсім не зможеш її, тобто галактику, покинути. Це ніби наркотик і зкожним днем тобі б хотілося все більше і більше...
А знаєш, оця вся вигадана планета для тебе... Спитає: "Чому для мене?"
смішно..., але саме ти навчив мене кохати, дав зрозуміти, що таке оце, всіма оспіване і писане, кохання. Тільки ти заставив мене забути про час чи простір, дав зрозуміти, що я, саме я, комусь(тобто тобі) потрібна... Саме я можу заставити, ні..., не заставити, разом зі мною ти щасливий і мені подобається робити тебе отакою щасливою людинкою... Дивіться, на одного щасливого божевільного більше... А знаєш як мені подобається бути наркотиком для тебе... твоїм власним сортом героїну!!!
Можливо, ти думаєш, що я не любила чи не люблю зараз... Зрозумій, сонце, ти помиляєшся! Ти єдиний кого б я хотіла забрати у цей, вигаданий мною, світ. Є...ДИ...НИЙ... :)
Ти заставляєш мене жити по своїх власних правилах(та наплювати, що тих правил зовсім немає)... заставляєш посміхатися, бути щасливою і як ніколи розуміти, що щасття та кохання все таке існує...
Боюся тебе втрати, не розумію, що тоді буде... та ні, якщо чесно, я не боюся, адже я не думаю.... ти навчив мене не думати, а просто пливти за течією не озираючись, не розуміючи, що буде далі, навчив не відчувати час і не відчувати простір. Просто десь літати, так далеко і так високо, що я ствоила там свою планету, галактику, свій світ(як хочеш так і називай, адже у ньому є місце і для тебе)... А знає, вона біля сонця, там тепло завди і всітло, там немає зла і обід... там панує добро...
отак я і живу... ніби на Планеті Земля, а насправді десь там, далеко, під самим сонцем...
Якщо наважишся.., Рада... Тебе... Вітати... у зовсім іншій галактиці, без часу, без дня чи ночі... Вона(оця вигадана планета) ніби наркотик і мені все більше і більше потрібна... :)
p.s. твоя божевільна дівчинка.. :)))))
ID:
205135
Рубрика: Проза
дата надходження: 10.08.2010 02:01:54
© дата внесення змiн: 10.08.2010 02:01:54
автор: Депе дп Моде
Вкажіть причину вашої скарги
|