Пробач за те, що я тебе люблю так сильно.
За відчуття, що вбити не змогла,
Пробач за біль і за турботу.
Що я тобі сьогодні завдала,
Пробач за все, за всі слова, що я сказала.
За голос мій, за те, що підійшла,
Пробач й за те, що покохала,
Та тільки не йди з мого життя.
Молю тебе, прошу, благаю.
Давай забудемо усі слова.
Лишися ти для мене просто другом –
І я уб’ю в собі це почуття!
́́