а вона думає про нього. не такий як всі. інший...та дурня то все.
всі одинакові як цукерки в упаковці. политі шоколадом і посипані горішками.
а ціна змінюється від того, наскільки гарна обгортка.
хіба це так важливо? сьогодні один - завтра інший.
собою бути куди ваще ніж викаблучуватись.
ось що цінується. смак горішків і якість глазурі.
люди чомусь кидаються на обгортку.
а в більшсті випадків в середині кінчилась дата споживання.
отак. треба вміти бути смачним і з вицвівшою обгорткою.