Мій світ завеликий, мені в ньому тісно!
Я хочу маленький і дуже просторий,
Щоб там - тільки щастя. І спокій, звісно.
Любові й натхнення скарби неозорі...
Я хочу в коробку! Малу і затишну,
Щоб там росли квіти і сходило сонце!
І люди щоб радісно слухали тишу
Й метелик барвистий дививсь у віконце.
Я тут задихаюсь! Заберіть мене звідси!
Давайте ми разом побудем щасливі,
Сховайте ці погляди дивні і злісні!
Я бачити хочу обличчя мрійливі.