Похмурий день,навколо втеча,
усюди крик,печаль,слова,
моя душа десь так далеко
тебе своїми крильми обійма.
Туман.......дощі летять невпинно,
вже стукіт серця створює любов,
ця хвиля знов в мені прольється
і наші душі пролунають в унісон.
Нехай мелодія з*єднає
назавжди наші почуття,
нехай на домінанті все триває,
щоб тонікою не закінчилась вона!