Все починалося із праці,
З копачки і лопат,
З сокири і серпа;
Впродовж віків людина
Працювала й на хліб собі
Заробляла.
Як час ішов,так люди йшли,
Новий етап життя знайшли,
Техніці себе продали.
З села у місто,
З города в дім,
Усі соромляться на тім,
Бо хочуть жити безтурботно,
Щасливо,легко зароблять
Й багато грошиків у кишеню
Закладать.
Та ми не знаємо,що буде,
Тому хай істину ніхто цю
Не забуде:
"Як змалку знав ти працювати,
То не важливо ким ти станеш,
А важливо,що ти знаєш?
Усі ми маємо трудитись,щоб
В ясній мрії відродитись!"