Могу не успеть доработать, поэтому помещаю итак. Извините.
Довкола листів паперових----Примари.
Випадок виманив їх чи упавша зоря?
...Розбрат, вітчуження, вузість і чвари...
Та ж Розум предків нам Потяг і Єдність ввіряв.
.................................................................................
Мить і жасмінове відкровення----
Вівальдінська грозова завіса.
Не трагізм, а могутність і велич творення,
Музика кварків, свердлини, блискавки списа.
..........................................................................
Жасминовое рассыпаное мгновение.
Ушедший в прошлое лист не истлел.
Родится новое для осознанья явление.
Ряд зарифмованый не- из-бо-лел.................
Маскована мишача нісенітниця(?)
В*ється потроху. Впав з тополі,
Тепер шкряботить шовкопряд.
Видряпана із льоду раптова обітниця.----
Олов*янних солдатиків шаховий ряд.