У судинах бутерброди,
Ліфт сховали чорні сходи
Диму кільця-хороводи-
Підрізновиди свободи
Забивалися під шкіру
Трахали Надію й Віру
Як дірки з твердого сиру
У глуху чужу квартиру
Залітали чорні мухи,
Їх лякали добрі духи
Там пили вино євнУхи,
Рахували свої вухи
Бо електрика й вода
Шоб стояла борода
Шоб була легка хода
Коли іншого нема-
Окрім привидів й вина