Ще наче не літо, та спека хоч вмерти,
Болить голова (мабуть тре менше жерти).
На роботу спізнився (не прийшов взагалі-то).
Стоматолог в лікарні роздовбав всі пульпіти,
Боліти ще довго буде звичайно -
Не їсти, не пити (ну тобто все файно).
Знеболюю пивом - ковть-ковть, оп! - гітара =)
Співаєм піс́еньки, і п'́ємо на славу!
У віршах полинаю наче в морі вітрильник,
Повертаюсь до дому, заводжу будильник,
Прокидаюся з ранку - та ж спека, хоч вмерти,
Болить голова (мабуть тре менше жерти).
Прийшов на роботу, порубав собі палець,
Зашили в лікарні. Начальник (засранець)
Послав мене н́атри всім букви знайомі,
Дав денну зарплату, і сказав "Будь здаровый!"
Дивлюсь телевізор вже п'яту годину:
Кіно про людину, що плете павутиння -
Сині труси на червоніє штані,
То супергерой, що злодюг покарає...
Мужик, що в майбутнє дивитися може,
Врятує країну (і дівчину тоже)
Від терористів з Росії, що як завжди (як "нада")
Атомну бомбу сховають у штатах...
Набридло. Вдягаюсь, іду погуляти,
Повертаюсь до дому, лягаю поспати,
Прокидаюся з ранку - та ж спека, хоч вмерти,
Болить голова (мабуть тре менше жерти).
Хм... я ж вчора не пив. Ну то це не важливо;
Стоматолог в лікарні бере в руки зубіло -
Тремтить голова... сьогодні пива не буде :-\
Вдягаю наплічник, іду у нікуди,
Повертаюся звідти, "аську" вмикаю,
Втикаю, спілкуюсь - за вікном вже світає...
От і літо прийшло. Та погода не згодна:
Жовте Сонце у небі не таке вже й спекотнє.
Голова не болить (хоча вчора я випив).
Щось не так? Дивна річ. Мабуть зверху хтось схибив.
Протираючі очі завершую справи,
Сиджу на даху, рахуючи хмари,
Пишу оцей вірш, і дивлюсь на те місто,
В якому живем, і в якому так тісно,
Бо прокидаючись з ранку як в пеклі та спека,
Болить голова, і в лікарні аптекар
Не продасть тобі пластир, як не даш дві копійки,
Стоматолог наробить в зубах нові дірки...
...Ну а так все нормально, чесноє слово.
Завтра буде Щ́е день, промине поступово
Як усі попередні... Колись це має скінчитись.
Ну а доки є час, можна ще раз напитись.
ID:
188119
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 06.05.2010 21:39:21
© дата внесення змiн: 06.05.2010 21:39:21
автор: Бетельгейзе
Вкажіть причину вашої скарги
|