Не ти хотів зі мною бути ,
Не ти хотів, чекати,
Не твої очі плачуть вічно
Не хочеш ти кохати,
Навіщо було руйнувати,
Навіщо було добре,
Навіщо я тебе кохаю?
Навіщо був ти добрий.
Ненавистю зробилась рана,
Ненавистю до болю,
Не вірив, і знав ти правди ,
Бо я це не говорю.
Ти так і пізнав всю волю,
І не хотів розлуки
І знай , що я в цьому не винна
Лунають тихі звуки,
Романом це вже не назвати,
Розбіглися по волі,
Та я тебе буду чекати,
Хоч я живу в не волі..