Не судіть чужих людей,
коли свій під носом,
один знає лиш як вкрасти,
другий ходить босим.
Що ж ми ненько Україно,
все кругом пропили.
Наші предки так роками кров за тебе лили.
І дарма, нічого наш народ не цінить.
Наче пекло рідну землю він помалу мінить.
Люди добрі, схаменіться!
Вам же краще знати,
тут не верх, наші голова і руки більше винуваті.
Конституція для нас, то є чорна сила.
Хто що хоче ігнорує, бо статус могила!
Як ми, народ, міг таке допустити,
коли влада - то бардак, брехнею та фальшем покриті!