Цікаво, чи прийде до тебе доля,
Сама у двері задзвенить,
Чи скаже: «Здраствуй риба моя,
Сьогодні тобі пощастить!»
Отримаєш скарби великі:
Машину, віллу, літачок
Чи може хочеш море криків
Від фігурових дівочок?
Що в телевізорі чекають.
О так, на тебе, ти сиди,
Поїж, посмійся, погрузи,
Сусіду свого про банани.
Можливо це й колись настане,
І вірогідність не мала…
Один до декількох мільйонів….
Чи може більша? –
Маєш шанс….
Сиди, чекай чужих поклонів…
Закреслюй числа і слідкуй,
Чи випаде щасливий номер,
І наперед усе прорахуй.
О, так ти обраний, а як же!
Як виграєш то поділись,
Надіюсь долю свою знайдеш.
Та поки що хоча б проснись!