... Вона була неповторною, такою тендітною та чимось схожою на суперстар, у той же час залишаючись єдиною та оригінальною. Завжди поглинена своїми клопотами, своїм життям, своїми думками. Замріяна й меланхолійна, Вона належала до тих людей, що вірять у кохання і, не зважаючи на жорстокість світу, чекають на щастя.
...Він був схожим на ангела із голівудською посмішкою та накачаним торсом. "Чоловік усього життя" Будь-якої жінки, лише не Її. Їй потрібен був швейцарський ніж в людській подобі, що прочистить труби пляшкою з-під кока-коли чи зремонтує телевізор ручкою. Він до таких людей не належав. Вона була розчарована.
...Все трапилось бливкавично, що було незвичним і для Неї, і для Нього. Спалах і кадр, фото, що стільки років стоїть над каміном у красивій рамці. На ньомі двоє людей. Разом. Просто тому, що інакше бути не може.
...Щастя є. Я знаю колір його очей, номер його телефону.
Усі права застережено. Жодна частина цього твору не може бути відтворена у будь-якому вигляді. Не судіть дуже строго, це повна імпровізація.