|
А мені - не страшно!
Серйозно! Ні крапельки не страшно, коли нікого немає вдома, коли навколо багато чужих, коли темно... Нехай інші лякаються!
Та ні, я, дійсно, нічого не боюся. Ні павуків, ні змій, ні вампірів, ні привидів, ні чудовиськ, ні монстрів, ні зомбі, ні чужопланетян, ні стівена кінга, ні лютих звірів, ні сектантів, ні злодіїв, ні вбивць, ні розлуки, ні зради, ні раптового крику, ні дивних шурхотів, ні зброї, ні війни, ні болю, ні холоду, ні голоду, ні атомного вибуху, ні грози з блискавками, ні страшних думок, ні самотності, ні хворіб, ні смерті, ні життя... Бо найстрашніше, що могло зі мною статися, вже трапилося...
... Мене Безжально АБОРТУВАЛИ
ID:
183230
Рубрика: Проза
дата надходження: 11.04.2010 21:22:17
© дата внесення змiн: 11.04.2010 21:22:17
автор: LaLoba
Вкажіть причину вашої скарги
|