Це ти мене зробив такою,
озлобленою, самотньою і злою.
Це ти мене зробив такою,
твій суворий погляд завжди переді мною.
Твоє життя було для мене раєм,
але, на жаль, усі ми помираєм.
Твоє життя було для мене раєм,
а згодом могльну кришку закриваєм.
Душа покинула тіло твоє,
не залишило сенсу життя моє.
Душа тіло твоє залишила
й демона в душу свою я впустила.
Там демон живе й до нині,
розбиває душу в кожній перлині
здорового глузду, який ще лишився
стук серця, який зупинився.