ДИКА МРІЯ
Хотів би я буть Робінзоном,
І жити на острові дикім,
І дихати вільним озоном
Не бачачи жодної пики.
У царстві кокосів, бананів,
Колібрі, папужок, канарок –
У зовсім первісному стані,
Без грошей, дівок і цигарок.
Без пива, газет, інтернету,
Без радіотелеефіру,
В обіймах-тенетах-лабетах
Одвічно-спокійного миру.
Ніякої чорної скрухи,
Ніякої б…ої Ради,
Ні партій, ні блоків, ні рухів,
Ні збочено-сучої влади.
Є тільки цнотлива природа
В застиглому дусі-моменті –
Я сам би собі був народом,
І сам би собі – президентом.
...Собі ж бо брехати не станеш,
Із себе що знімеш – візьмеш,
Як встелиш, так ляжеш і встанеш,
І так сам собі проживеш.