Крізь час і простір бачу я тебе
Моє ти сонечко і небо голубе,
Крилата мрія і ніжний світанок,
Твоїм теплом зігрівається ранок.
Ти одна на цілім світі,
Як планети на орбіті,
Ти мов місяць поміж зір,
Я сумую - ти повір!
Намалюю серденько своє,
А хочеш віддам тиким,як є;
Лиш Бог і подих вітру знає,
Як ніжно-ніжно я кохаю.
Ти по житті упевнено крокуй;
Незабувай мене і не шкодуй,
Що вкрав я життя твоє-
Ти ж найтепліше сонечко моє!