Ніколи ще не жилось так важко в Україні?!
Можливо це тому, що не було тебе?!
Ти кажеш, що суспільство в усьому винувате?!
Ти кажеш, Хтось повинен змінити тут усе?!
Напевне, під час в́ійон, козаччини, репресій,
коли вмирали люди, незнаючи чому,
коли "Слава Труду" писалося у пресі,
жилося легше так?!
Не правда!!!
І тому:
ЗАДУМАЙСЯ мій друже над тим, про що говориш,
над тим, що маєш зараз, і що не бережеш,
згадай про тих хто поруч, про тих, хто є далеко
й про тих, кого немає....від часу чи пожеж.
ЗАДУМАЙСЯ, чи варто скаржитись на всесвіт?
чи може краще трошки поритися в собі?
І скоро в твому серці розквітне щось велике,
що зветься так: ЛЮБОВ ДО РІДНОЇ ЗЕМЛІ!!!
___________________________Пост Зі Скрипом:
Почнімо з себе відбудовувати нову країну, відроджувати націю! Не потрібно, та й, вибачте, ТУПО на когось чи на щось сподіватись в той самий час жбурляючи сміття на всі боки, вимовляючи слова від яких вже в"януть не лише вуха і т.д.
Я починаю!!! Приєднуйтесь!!!!