Я можу сказати люблю,
Але не скажу, що кохаю
Це буде фальшиво до краю
Люблю я весь світ навкруги
І квіти травневі...я знаю
Якщо я сказала люблю
Насправді я не кохаю
Минуть місяці і роки
Години, хвилини, секунди
Все зміниться, все навкруги
І стануть іншими люди,
Спитаєш мене чи люблю,
Так, справді люблю я це знаю
І боляче стане в душі,
Я просто люблю, не кохаю.
Та серце зіжметься моє
Кров згусне у венах, не ллється
Пройде ще століття одне,
Та це почуття не минеться
Хтось буде казати люблю,
Можливо, хтось скаже кохаю
Й від цього промінчик один
Розіб'є цю кригу, я знаю
Й можливо комусь ці слова
Долинуть, нажаль, я не знаю...
Так легко сказати люблю
Й так тяжко зізнатись, кохаю.