Він приходив, коли все набридало,
Він поспішав, до підошв прилипало..
Тіло втрачало форму, було талим як сало
Він приходив часто, але завжди було мало.
Вона хотіла, шоб до неї хтось приходив
Й намазував їй маслом бутерброди,
Поговорити б про політику й погоду
І про чотириднівку на заводах...
І сині конфорки горіли у них замість світла,
Було вже темно і майже нічого не видно,
Він розказував як йому все набридло,
І намазував не масло, а вишневе повидло...
Вона ставила кастрюлі під стелю,
Бо на даху все тануло, коли він був із нею
Горіли конфорки, бутерброди додолу падали
А до ранку вони й самі як сніг на даху танули..