Присвячується H.J.P.
Все твоє життя сповнене краху.
Та я розповім про один рік. Усього їх було понад сто, для тебе. Для мене ж сімнадцять, і потім короткі хвилини.
Так ось той рік почався з неба. Далі була швидкість і біль.
Я розповім про твої сльози, чий смак на вустах викликав нудоту. Тобі пощастило, весь рік ти добре спав. Ще небуло нагальної потреби спати без снів. Ти багато літав поки крила не були поламані. та цей рік був особливий. мабуть тому, що надія в очах твоїх згасала. кожна нова-мала таку саму долю.
Ти дуже цікавий.
Ти не боїшся нічого, нічого окрім, страху.
Боїшся як він розливатиметься гірким дешевим вином по твоїм венам, боїшся заклянуть на місці, боїшся що не зможеш відвести погляд від нього.
Ти боїшся смерті.
боїшся що вона прийде до друзів, наставників, а не до тебе. Тебе сповнять ревнощі. ти не пробачиш їй зради. тому смерть має прийти саме до тебе. потім до інших.
Вона ще зрадить тебе. І не раз. Та поки, ти цього не знаєшь.
поки... Вона вірна тобі.
я розкажу про рік. Ти дуже важливий. Без тебе багато смутку виллється, та поки, ти цього не знаєшь, бо я розказую лише про рік.
Я б не смогла бути тобою. Особливо в той рік. Я б мовчки плакала обнімая коліна руками. Я не пам'ятаю той рік, бо в моєму світі, він такий як завжди.
не інакший, а тобі пощастило.
З найкращими побажаннями Я.