Хтось приходив вночі,
Він зайшов крізь вікно,
Освітив всю кімнату собою.
Може янгол з небес?
Може просто був сон?
Незабутній,де нас було двоє.
Хтось прийшов уночі,
Він зайшов крізь вікно,
Все в кімнаті вогнем запалало,
Поцілунок один,
Від якого внизу дуже гаряче
Й пристрасно стало.
Хтось приходив вночі,
Він зайшов крізь вікно
І сплелися вуста
В дикім танці,
Ми кохались всю ніч,
В божевільну ту ніч.
Розійшлися з тобою лиш вранці.
Хтось прийшов уночі
І лиш тінь на стіні
І сльозами вмиваються вікна,
Було добре нам вдвох,
Ми кохали колись,
Але все це на жаль просто зникло.