Червоний сніг рипить іншими тональностями
Ти налаштовуєш баси гучніше
Бо вуха щільно глушать брехнею та банальностями
Ти підпираєш двері шваброю міцніше..
Підпираєш бо в них не постукають і не подзвонять
Перед візитом як по етикету
Скрипучі паркети паралелі виводять,
Як рядки чорно-сірі в ранкових газетах
Як змінені замки і темні глибокі скважини
Прості олівці під рельєфні лінійки
На які як на серце – потрібні важілі,
Кардіаграмі та тиску- міжусобна бійка,
Що лунатиме в унісон із червоним снігом
І ті звуки обриватиме вітер, може дитячим, можливо сміхом.