Єство наповнює чарівна хвиля
І час пробудження миттєво настає,
Вона у вимір інший переносить
Де все є так, як хочеш ти
І ключ до спогадів нетлінних
Відкриє двері тії враз,
Там сила їх, розправить крила
І ти злетиш неначе птах
Осяє щастя той політ,
Воно в очах горить невгасно
Переплетуться в небесах
Минуле, майбуття й сучасне
Застигне посмішка помітна
Та на губах очікування смак
Того, що серце хоче, просить
Того, що бачиться у снах
Всі кольори яскраві хвилі
Ті що малюють мрії у думках
Вони приносять радість, втіху
Підносять вгору на своїх руках
Тримає блаженство всю суть у полоні,
Шепоче так ніжно звучання п'янкі
І манить натхнення, до дій закликає
Творити й палати як зорі ясні
Життя любити і радіти
В дитинстві ніби, як колись
В її обіймах знову опинитись
Тих неосяжних і міцних