Не та і не так,
Не світ і не світло.
Ти дай мені знак,
Ти дай мені вітру.
А я упаду
У стелю ,мов, з скелі.
Ти дай мені знак,
Ти дай мені двері.
Не та і не так.
Не жаль і не жало.
Я впаду перша,
Як я й обіцяла.
А я не прошу
У леза поруки.
Любов - це пустити
зав'язані руки.
Не та і не так.
Небо, мов, вістря.
Любов - це віддати
останній грам кисню