Прогриміли зливи над вишневим садом,
Цвіту натрусили,як зимою снігу.
А мені чомусь так
Серце заболіло...
Серед вишні цвіту і сховатись ніде.
Я би пригорнулась до сирого гілля,
Я би розказала, де на серці рана..
А мені чомусь так
Плакати хотілось...
Прогриміли зливи - може надто рано?
Намочило небо всі відкриті душі,
А любов сховалась серед цвіту вишні.
А мені чомусь так
Серце заболіло...
Це воно сказало: "В зливі третій - лишній"