1. Кожному своє -
світ для мене зникає,
пишу я листи,
для тебе, все тобі.
2.Кожному своє -
світ повільно зникає,
Кожному своє -
а для мене - лиш ти !
3.Кожному своє - почуття не вмирають,
Слід застиг в собі,
як лід,прозоре скло.
4.Всі мої слова -
як сонце згасають,
Важко коли промінь
зникає в ясні дні.
5.Кожному своє -
дещо я забуваю,
Дещо, що не знаю,
блукає в голові.
6.Кожному своє ...
а мені сам питаю,
справді, чи можливо,
потрібна лише ти !
11.Кожному своє...
а тобі... я не знаю,
що бажаєш, прагнеш,
Що кохаєш ти...
14.З часом ти зникаєш,
але я все ж знаю,
десь на глибині
ще досі поруч - ти ....
19.Не виню тебе,
що втекла від мене,
не скажу тобі, що
люблю тебе я .
20.Лише розумію,
що від тебе млію
і п"янію мовчки з тобою
без вина.
24.Зараз у тобі нові живуть ідеї,
а я свої всі,
запишу на папері.
25. Що сказати міг,
що зробити встиг,
що, чому не ясно?!
адже...все прекрасно ?!
26.І тепер в душі,
пустота і біль,
згіркли всі вірші,
як камінна сіль.
52.Напишу на склі
у холодні дні:
"я тебе кохаю" , -
а чи так - не знаю...
67.Написав я те,
що сказать не зміг,
буду пам"ятати ,
та не сумувати...
68.Кожному своє ...
в тебе інший є.
Музика в мені
розфарбує дні !..............................
....поема не викладена в повноу розмірі..присвячена одній дівчині, яка залишила великий слід у серці....
ID:
164615
Рубрика: Інше
дата надходження: 06.01.2010 14:01:50
© дата внесення змiн: 06.01.2010 14:01:50
автор: markus miracle
Вкажіть причину вашої скарги
|