Там, де тане горизонт,
Там, де лише бачу знов,
Там, туди, вернутись хочу,
Там - вона, а хто вона ?
Там, де впаде небо в море,
Там, де зорі в день сія,
Там, туди, де є вона,
Там, туди.. а хто вона ?
Там, де є холодне море,
Там, де хвилі тануть в ньому,
Там, де місяць світлом Б"є,
Там, де в небі бачу сни...
Там, де слід змиває рани, там де не буде ніколи болю й суму а лиш радість.
Там, де не зникає день,
Там, де бачу в морі погляд,
її очі- світ холодний....
Там...туди де є любов,
там, де будуть зайві сни,
Там, де не буде війни.
Там, де видно все контрасне,
там, де чистий колір казки,
Там..піду туди.......
ID:
164608
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 06.01.2010 13:38:56
© дата внесення змiн: 06.01.2010 13:38:56
автор: markus miracle
Вкажіть причину вашої скарги
|