Що таке кохання?Кохання-це щастя.Що таке гордiсть?Це те,що псує людей.Здавалося дві несумiснi речi,але в нашому життi можливо те,що вони йдуть поряд.Коли двi людини кохають,нiщо не може стати їм на завадi.Кожна хвилина,яка прведена разом це щастя,але через деякий час вони вiдчувають,що перестали розумiти одне одного,вони розходяться.Вона зустрiчає хлопця й починає з ним зустрiчатись.Вона не кохає його,робить це просто щоб дати зрозумiти,що не помре в самотностi.Вiн бачить їх разом й шукає дiвчину,будь яку просто щоб помститись.Вони страждають,бо живуть в некоханнi.Вона кожен раз коли бачить його хоче вибачитись й знову кохати,але не може.Вiн також намагається бути гордим.Тепер у неї свiй хлопець,а у нього своя дама.З цього моменту їхнi шляхи назавжди розiйдуться,вони бiльше нiколи не будуть разом.А все чкрез що,через гордiсть?Якщо у вас є своя друга половинка,то прошу кажiть частiше їй про ваше кохання,не будьте гордими,адже гордiсть може зiпсувати все ваше життя.Так,і ще...бережiть кохання,бо без кохання неiснує життя!!!