Я йшов в снігу, куди не бачив.
Був бухий, обкурений і хворий.
Це так цікаво валятися там, на самому дні...
Коли навіть не спроможний підняти голови, щоб побачити...
Щоб зрозуміти, ніякої нема різниці!
Хтось спить в лайні, а хтось живе "лайном"!
От вже блядство, один хер воняє в нашому житті!
Хм... а на якому ти поверсі живеш?
Бачив ти життя згори, чи знизу?
Ти той хто кидає, чи той хто бере...
Третього не дано, а от чи не жаль, чи на щастя?..
Ги, о брєд же я несу, я просто п*яний, дурний і божевільний!!!
Не приділіть ніякої уваги, а просто йдіть живіть, йдіть...