Ти просто зізнайся собі самому,
ти просто зізнайся у всьому йому,
провина не більше, ніж прогріх світів,
провина не більша, зізнайся усім.
Ти просто зізнайся, зізнайся собі,
т тому, що казка ця не на віки,
ти просто зізнайся у всьому собі:
ти – частка провини руйнації мрій.
Ти – частка провини, ти – частка вини,
ти – жертва науки, заснеш навіки,
людина зробила із тебе злочинця,
а ти сперечаєшся з нею на «Ви».
Доводиш невинність, тримаючи зброю,
доводиш невинність – захоплюєш світ,
ти маску вдягаєш, доводиш невинність,
ти – жертва науки, ти губиш наш світ.
На світі так мало залишилось жити,
у чистому світлому просторі мрій,
тому, коли станеш втрачати надію,
не втрать заодно свою частку вини.