Теоретично - я люблю Тебе,
практично - я любила Тебе,
перспективно - я забуду Тебе.
Мене як такої й немає,
немає маленького щастя з колишнього шляху,
тепер я мрію про котиків, кроликів, пандок,
курю More як море,
і менше слухаю панк-рок.
Мене як такої й немає,
давно.
я вилетіла крізь, Тобою відкрите, вікно.
і так було краще,
хоч ненавиджу фрази "... на краще".
Тепер ти виламуєш душу з іншої кралі,
але я завжди буду графіново-порцелянова ляля.
Перша Твоя довга любов.
Ти зможеш мене пригадати
тільки тоді коли я буду німа,
але я припинила роботу в розмінному пункті,
я трішки егоїстична. гротескно ідеалістична.
і за кілька днів буду руда.
відчуваєш?
Хелена вже інша.
Нова.
25.11.09 нічне, як звіренне по годиннику