Я без тебе, кохана,сумую
Як та квітка всиха без води.
Крок закроком до тебе прямую –
Тож лишайся моєю завжди.
Мов приховане сонце для пташки,
У душі залишає сліди,
Так без тебе і холодно й тяжко –
Тож лишайся моєю завжди.
Хай від вітру колишуться віти,
Я тебе пригорну від біди.
Лиш з тобою я хочу радіти –
Тож лишайся моєю завжди.
Ти для мене у світі єдина,
Ти життя мого стиглі плоди,
І ця пісня моя лебедина –
Тож лишайся моєю завжди.