- Боже допоможи будь ласка на модулі!
- Ага, коли все добре, то про Бога забуваєш, а коли якісь проблеми, тоді згадуєш!?!?!?
- Ти хто така?
- Я твоя совість.
- Але я кожного дня дякую Богові за прожитий день.
- Ти вже робиш це механічно, не задумуючись.
- Чому ти так вважаєш?
- Бо ти забуваєш про Бога коли йдеш на пари, коли приходиш з пар, коли їж, коли їдеш додому, коли йдеш на дискотеку...
- Досить...я більше не можу! Зупинися!
- Не тікай від реальності, не бійся, що твої думки Бог не вислухає, знайди віру!
- Де її шукати? А може я її не достойна?!
- Я тобі цього не можу сказати, ти сама знаєш де.
- Я не впевнена чого мені не вистачає.
- Запитайся в свого серця, душі, і більше молися і читай Біблію.
- А може я пропаща!
- Ні, ти в цьому світі ще жива, значить в тебе ще є шанси.