Як ужрусь, то наливайте
Мені без упину,
Доки п'янка не скінчиться
Й не настане днина.
А уранці, як прокинусь,
Дайте похмелиться —
Як не буде вже спиртного,
То й розсіл згодиться.
Коли зробите що прошу,
Я це не забуду
І, як вигониться смага,
Зроблю п'янку грубу.
А поки що наливайте,
Доки є що пити,
Як не скінчиться горілка,
Нема що тужити.
Наливайте та вставайте,
Закуску візьміте
І у вражого бармена
Ще у борг просіте.
І мене, на п'янці грубій,
П'янці, сильній, новій
Не забудьте пом'янути
«Не злим, тихим словом».