уперед не біжи, не плетися позаду
роботу виконуй належно,
якщо ж ти у чомусь не дав собі раду -
підтримки шукай обережно.
сам придумав роби,
адже час швидкоплинний,
тільки правило не забувай:
сам придумав, зробив -
значить сам будеш винним,
а подяку для інших віддай.