В житті шукала істину одну,
Життя ділила надвоє з тобою,
Свій біль, своє сумління й самоту
Усе віддам тобі й залишусь сиротою...
В житті шукала правди шлях
Дивилась в очі совісті не чистій
І думала що прийде час
І оживе кохання в гомінкому листі...
В житті шукала щастячко земне
та обколола терням ноги...
Яке важке життя оце-
Коли нема ніякою підмоги...
Сьогодні терен - завтра гострий ніж,
Сьогодні слово, завтра відчай в очі
Як важко коли все іде навскіс
І сивіє волосся серед ночі...
В житті я спутала стежки
Зайшла у темний ліс напасті,
Сьогодні ясно світяться зірки-
А завтра гаснуть в вовчій пасті...
26.05.2009