Співає скрипка, ясний день,
І сонце лагідне ласкає віти,
Дерев зелені барви ледь
Колишуться на гойдалці, мов діти.
На гілку тихо опустився горобець,
З цікавості підвів голівку,
Й доклав в прекрасний музики вінець
Свою дзвінку захоплення добірку.
Радіє сонце, зелень, горобець,
Танок природи і душі мов ллється,
Радіє скрипка як знавець.
Чарівна, гляньте, аж іскриться.