Прийди в мої сни –
Я прошу, я благаю.
Для тебе я серце
Своє відчиняю.
В чеканні потужному
Тої весни,
Що впаде, мов дощ,
В мої зболені сни.
Прийди в мої мрії,
У повінь думок,
У пісню, що ллється,
Мов срібний струмок,
Що зблисне прозоро
І весну посіє,
Що створить із снів
Ту посріблену мрію.
Ввійди у життя,
В кожен день,
В кожну мить,
Постань оберегом
У битві століть.
Мене розгорни,
Немов книгу буття,
Ввійди в моє спрагле,
Прогіркле життя.
Просійся пшеницею,
Житом впади,
Простягся десницею
З сплеском води.
І сонцем яскравим
Мене ти зігрій,
І вітром ласкавим
У душу повій.
Зрости мене, милий,
З землі і води,
Й люби – що є сили,
Люби – назавжди.
21.02.2002