Буває час коли ти просто
Про все і всіх хочеш забути
І в голові стає аж млосно
Не знаєш ти як далі бути
Усе в ці миті так далеко
Живеш ти наче в свому світі
Проблеми, сварки...просто пекло
Ти хочеш зникнути в ці миті
І допомога мозку, друзів
Стають тобі вже не доречні
Ти набираєш стільки люті...
Бути з тобою небезпечно
Але ,будь ласка, не забудь
А краще запиши на пейджер
Що люди є, які несуть
Любов до тебе безкінечну
Яким не байдуже до сліз
До крику твого і печалі
В яких життя йде на укіс
Коли ти плачеш як на палі
Вони з тобою назавжди
Чи плачеш ти,а чи радієш
Але скажи, готовий ти
Сказати що також так вмієш?