Коли настане тиша ночі
та зірки не зайдуть на небесах
Сон закриває людству очі -
Розіб'ється надія в прах.
Скажи тоді, що всесвіт - біль
І бачиш віру, таку безмежну.
Як подарунок ангела усім
Роспустить свої крила обережно.
Коли птах дійсності взлетить
У сірість буденного моря
Відчуєш щасливу мить,
та скажешь тихо, що живу Я...