БАбине лІто тАне – минАє,
ЛИстя шепОче: „СкОро кінЕць...”
Що бУде зАвтра, – мАло хто знАє.
Ви посміхнЕтесь: мУдрість – вінЕць!
Осінь майнУла... ЛИстям шовкОвим
ЖОвті алЕї в сум одяглИсь...
Все вже сказАли пІснею й слОвом –
ВідшелестІли, в нОги ляглИ.
Приспів:
ЛИстя кружлЯє у вАльсі шовкОвім –
Серед журлИвих переплетІнь.
ВжЕ журавлІ відлітАти готОві,
Бо недалЕчко жде заметІль.
Вам віддаЮ я пАм’ть про вЕсну –
Ту, що сповИла Вас на вітАх;
ПАм’ять про лІто, пІсню небЕсну,
З щЕбетом птАхів, з сОнмом в вітрАх.
ЛИстя, щастИ Вам – там, в вАших мрІях
Хай оживЕ і засЯє красА,
Щоб вАші дІти сльОзи на вІях –
ПАм’ять про Вас – донеслИ в небесА...
Приспів:
ЛИстя кружлЯє у вАльсі шовкОвім –
Серед журлИвих переплетІнь.
ВжЕ журавлІ відлітАти готОві,
Бо недалЕчко жде заметІль.
БАбине лІто тАне – минАє,
ПрОйде все й прИйде знов – не кінЕць...
БУде ще зАвтра, Бог нас вітАє –
Тож посміхнІться: мУдрість – вінЕць!
Приспів:
ЛИстя кружлЯє у вАльсі шовкОвім –
Серед журлИвих переплетІнь.
ВжЕ журавлІ відлітАти готОві,
Бо недалЕчко жде заметІль.
В’ячеслав Шикалович
Жовтень 1998р. – 10.09.2024р.
Мелодія на слова пісні: