квітневі радощі чатують думку навесні
у березневих пахощах значних висот
і знов встеляють шлях квітучі позивні
в збагненностраждущі чесноти свіжих нот
у світанковім краю за гірким Дунаєм
чарує консонанс безмежна тишина
вдалечині сумління волі у доречнім раю
гуркоче та кричить любов і давнина
у березнево-радіснім густім лимані
звертають душу поперечні грім та сміх
у середмісті дикого збагненного туману
демайорить страх фарсу у далеких стріх
квітневі радощі шалені у широких далях
у березневім степу звертикалених чеснот
у фарсолютім затінку в стрімких скрижалях
зіграє музика з чесноти свіжо-довгих нот
28.03.2019