*****
Ми до перемоги
Крок за кроком ідемо.
Нас ведуть дороги
Всі до неї. Не ждемо
Ми, а здобуваєм
Ми її у цім бою,
Ворога долаєм,
Рідну земленьку свою
З сил усіх бороним,
Бо вона у нас одна.
Краплі крові роним,
Бо іде важка війна,
Та не здаємося
Злому ворогові ми.
Мужньо з ним б’ємося,
Щоб щасливими людьми
Жить в своїй країні,
Щоб всміхалась цілий вік
Доля Україні,
А війни уже повік
Не було. Нам вдасться
Дива досягнуть цього.
Жоден з нас не здасться.
Злого ворога цього
Подолавши, мати
Буде мир увесь наш край –
Україна-мати,
Що кохаємо украй
Ми. Адже єдина
Лиш у кожного із нас
Ненька-Батьківщина –
Україна. Світлий час
Прийде, як настане
Мир, в якому, звісно, жить
Кожен з нас же стане
Вік, кожнісінькую мить.
Євген Ковальчук, 01. 02. 2023