Молитва захищає дім,
Думками десь біля зірок,
Артемію сьогодні, - СІМ!
Із Днем народження, Синок!
З’явився сенс життя з тих пір,
Як народився ти на світ,
Інший тепер життєвий твір,
Пишається тобою рід!
Ходиш на танці в Фаворит,
Футбол в команді Вертикаль,
Ти мрієш про Реал Мадрид,
Вже маєш не одну медаль!
Закінчив школу Соробан,
А через тиждень в другий клас,
Океан Плаза й Магелан,
Приємний для дозвілля час…
Радують успіхи твої,
Часто співаєш ти пісні,
Гордість й надія у сім’ї,
Всесвіту центр для рідні!
Обожнюю тебе синок,
Бажаю здійснення всіх мрій,
Хай буде вдалим кожен крок,
Із Семиріччям рідний мій!