Усе б почати з чистого листа,
Перегорнуть не зім'яту сторінку.
І знати,де шукати напуття,
І пам'ятати з моря хоч сльозинку.
Усе б почати з чистої душі
І серця поклик врешті-решт почути,
І невгамовні юності думки,
Відкрити всесвіт, вірити в майбутнє.
Усе б почати з чистих полотен,
Нанести помахом на них свої шедеври.
У злетті і падінні знати сенс
І йти до нього в маренні блаженім.
Усе б почати і не знати меж,
Хоч вічно жити не дано нікому.
Життя- перепетії із пожеж,
Гартуй вогонь в собі напоготові!