про сутність високу о милий мій Кракен
вночі розмовляли ми в злого собаки
що шляхом блудив де стирчали ломаки
й зорю виглядав
де в небі над нами жила Галатея
чий Пафос мене захищав від Енея
від справжнього страху де первісна Гея
пасла упосліджених гав
високого штилю були ми обранці
між сумнівів що підсихали у склянці
в коріннях прадавніх де індоіранці
ховали в курганах резон
між греків у римлянах у скарабеях
в мерцях в мерехтінні в глибоких німфеях
у каменях з мармуру в довгих лівреях
де Пліній і Нестор разом
скульптура
Valérie Hadida
https://www.youtube.com/watch?v=Lp0R9HDxBpQ