- Ви шукали щиру правду?
- Так шукали щиру правду!
-Може ще вам й досі дивно?
- Може й так - шляхів багато!
-Може ви полин дозвілля?
Дух, що дихає надривно?
-Може ви бажання мавра,
Що в пісках живуть затято?
- Не в пісках, а там, де дійсність
У кривавому натхненні ! -
Можем бути ким завгодно,
Хоч би й в відра наливатись,
Шлях тримати до відблисків
Із смарагдів сьогодення,
Можемо отарам гордим
Гімн складати й посміхатись…
Сіль для нас – потужний перстень
Камінці – вінець причини,
Вітер - сила для розмови
З гомінкими балачками…
-Що питаєте?
- Про вічність, що торкає край дивана!
- Ми про все розкажем згодом,
Ще й приправимо байками...